Jouw professionele stukadoor

Ons nthousiaste, professionele team staat klaar om alle gewenste stucwerkzaamheden voor je uit te voeren. Te allen tijde ben jij verzekerd van een eindresultaat van topkwaliteit, dat volledig voldoet aan wat jij voor ogen hebt. Dat is de kracht van LV Bouwservice!

Wat is stucwerk precies?

Verf en behang zijn welbekende manieren om een oppervlak zoals een muur of plafond van een mooi uiterlijk te voorzien. Maar de laatste jaren is de populariteit van stucwerk behoorlijk opgelopen. Niet zo vreemd, aangezien dit een fantastische manier is om een prachtige uitstraling te realiseren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en toepassingen voor stucwerk. Zo kun je een eenvoudige muur stuken, maar ook een gevel of plafond stuken. Zelfs een natte ruimte zoals een badkamer kan van stucwerk worden voorzien.

Stucwerk (ook stuc, stucco of sierpleisterwerk) is een laag pleister (of een andere mortel), die op een binnen- of buitenmuur, een plafond of gewelf is aangebracht en daarna, al dan niet met behulp van sjablonen, op een kunstzinnige manier is bewerkt tot een decoratief geheel.

Welke soorten stucwerk zijn er

Er zijn zoveel soorten stucwerk, maar wat is nu de beste keuze? In deze gids leer je wat de verschillende soorten stucwerk zijn en voor welk type stucwerk je het beste kunt kiezen.

Waar je in dit artikel allemaal achter gaat komen:

  • Wat stucwerk precies is
  • Wat de verschillende types stucwerk zijn
  • Wat de voor- en nadelen per type stucwerk zijn
  • Welk stucwerk het beste bij je klus past
  • Of je zelf kunt stucen of het beter door een stukadoor kunt laten doen

Maak een Gratis Website met JouwWeb